Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Getuigenissen


Ik heb elke eigenaar van mijn quantum schilderij(en) uitgenodigd om via een persoonlijke tekst met jullie te delen hoe zij leven en omgaan met hun quantum schilderij(en).

 

Ik ben altijd gefascineerd geweest om te horen hoe eigenaren deze zeer diepe verbinding met hun schilderijen ervaren, en hoe dit hun leven ten goede heeft beïnvloed en veranderd.

 

Ieder van hen heeft ontdekt en ervaren dat deze quantum schilderijen zeer krachtige hulpmiddelen zijn, waarmee ze op een heel eenvoudige manier hun leven kunnen verbeteren.

 

Ik nodig u uit om de tijd te nemen om deze teksten, geschreven door de eigenaren, te lezen, zodat u, beste lezer, een glimp krijgt van hoe het is en hoe het voelt om een ​​quantum schilderij te hebben en ermee te kunnen communiceren.

 

De beste zin die hier gebruikt kan worden is: “Je moet het beleven om het te geloven...”

 

Geniet van het lezen!


Marc NOËL

De uitstraling van mijn schilderij “Vibrations” van Marc Noël:


Dit schilderij laat me uitstijgen boven mijn zintuigen, maakt mijn gewaarwording los van de materie en richt me op energie of de golf.

Marc neemt me mee naar de energie van het onvoorspelbare en onbekende, dat bestaat uit licht, frequentie, informatie, vibratie, energie en bewustzijn.

Ik beland in de kwantumwereld, een dimensie van antimaterie, waar alle mogelijkheden in het eeuwige huidige moment bestaan.

Ik voel harmonie, verbondenheid, heelheid, eenheid, orde, speelsheid en liefde van het verenigde veld met oneindig veel mogelijkheden.

Marc laat ons proeven van het supernatuurlijke in al zijn facetten en elke dag is er weer een nieuwe beleving…

Hartelijk dank, Marc voor je prachtige “Quantum Painting”, die mijn leven verrijkt!

Marleen Van de Winckel-Grauwen


LINK TO THE FRENCH TESTIMONIALS
LINK TO THE ENGLISH TESTIMONIALS

Copyright © 2024 Fushigina Choowa - Marc NOËL.